Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

dinsdag 3 oktober 2017

Sjaal ^ Alpaca silk

 
Meestal kan ik me inhouden mooi garen te kopen totdat ik weet wat ik ermee ga haken maar als ze er sale voorzetten wordt het toch moeilijk.
Een tijdje geleden kocht ik een aantal bolletjes drops baby alpaca silk voor een mooi prijsje, ik was van plan hier een babydekentje mee te haken met mijn tunische haaknaalden.
Ik probeerde wat maar het garen is best dun en daarom werkte het niet voor mij.

Begin dit jaar poste Daphne van Haak en maak een driehoekjes sjaal die ik erg mooi vond. Deze probeerde ik met dit garen te haken maar ik was er niet zo weg van als die van Daphne. En toen probeerde ik haar lievelingssjaal met zo'n titel moet het toch wel goed komen en dat kam het met bovenstaand resultaat.

De driehoekjessjaal werd uitgehaald en de lievelingssjal werd verder afgehaakt. Met nog veel kleine projectjes tussendoor want eigenlijk heb ik niet zoveel geduld om een sjaal te haken.
Hieronder nog een mooie foto van mijn poging om met opzetstokjes te werken... niet geslaagd in mijn geval. De kleur van het garen is hier wel erg mooit te zien. Op de 1e foto toch iets minder door het licht.




2 opmerkingen:

  1. Mooi!! Soms moet je echt zoeken om het juiste patroon te vinden voor een bepaald garen hé, maar deze is geslaagd hoor! En net op tijd voor de gure herfstwind!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom vind ik het zo knap dat jij altijd van die mooie dekens en sjaals haakt. Voor ik het juiste patroontje bij het garen heb gevonden ben ik weer 3 dagen haken en uithalen verder.

      Verwijderen

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...