Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

zaterdag 29 oktober 2016

Pintrest ^ Slinger babykamer ^ met zwarte kat en knopen

In verwachting van en zoontje en eigenaar van een zwarte kat, dit verklaard waarom er in sommige creaties een zwarte kat opduikt.

Na veel gebruik gemaakt te hebben van onze bekende zoekmachine en dan niets opslaan dus de voldoende dag weer zoeken of zoeken in de zoekgeschiedenis heb ik een pintrest  account aangemaakt.. jeej dat is leuk en verslavend.
Wil je mij volgen?  Ik ga er nog voor zorgen dat er een link tegeltje op mijn blog komt te staan, moet alleen nog ff uitzoeken hoe.

Hier heb ik een paar voorbeelden gevonden van slingers en die wil ik ook een maken voor op de babykamer. De buitenrand wit en dan in het midden een kleur, dit zijn gewoon gehaakte cirkels en omdat ik snel resultaat wil zien en een beetje grof mooi vind heb ik ze met en dubbele katoendraad gehaakt.

Het is voor een jongenskamer vandaar dat ik vooral voor jongenskleuren heb gekozen, het voorbeeld had verschillende pasteltinten waardoor ik mijn resultaat wat saai vind. Daarom heb ik het aangekleed met knoopjes (pas bij het vloerkleed) en natuurlijk een zwarte kat.
Patroon van de zwarte kat vind je hier.

En dan nog een klein probleempje op de babykamer, het handige opbergnet van Ikea. Ik kan het zo aan de gordijnroede hangen maar dan kom ik nooit bij het bovenste vak. Daarom heb ik hier een verlengstukje voor gehaakt.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...