Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

vrijdag 2 maart 2018

Verzin een leuke naam en win een rammelaar of alle haakpatronen!

Sinds een tijdje heb ik er naast het haken nog een hobby bijgekregen en dat is het ontwerpen van haakpatronen. Deze publiceer ik op dit blog en verkoop ik op Etsy. En wat is het leuk om te zien dat andere ze net zo leuk vinden als ik aangezien de patronen op dit moment beter verkopen dan de haakwerkjes.
Nu ben ik op zoek naar een leuke naam voor de dieren- rammelaars aangezien ze allemaal in ongeveer dezelfde stijl zijn. In de toekomst wil ik ook in andere stijlen gaan ontwerpen. En daarom zoek ik een leuke naam voor ze.


Heb je zin mee te denken?

Het zijn dieren-rammelaars met een piepertje in de neus of in het hoofd. De patronen zijn in het Nederlands en het Engels dus als de naam in het Engels uitgesproken kan worden zal dat super zijn. Er mag BIE in de naam zitten of een verwijzing naar BieKado maar dit hoeft niet.


het weekend van 31 maart kijk ik of er een leuke naam bij zit, degene die deze naam verzonnen heeft krijgt als dank een van de rammelaars naar keuze of alle haakpatronen van de rammelaars. Reageren mag gewoon onder dit bericht.
** deze actie loopt op meerdere plaatsen**

Wil je nu al een leuke rammelaar aanschaffen of haken ze zijn al te koop via BieKado On Etsy


10 opmerkingen:

 1. Bie-zoo = dierentuin met dieren van bie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een leuke!!! Bie-zoo is ook...bisou=kusje in frans!!

   Verwijderen
 2. Rattles! Engelse vertaling rammelaars. Zo kan je de serie noemen daarnaast kan je -als je dat wilt- nog een soortnaam toevoegen. Rattles Lama bijvoorbeeld. Succes ze zijn mega leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bie-Wildlife?
  Superleuk zijn je ontwerpen, veel succes nog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Quadranimals. Met een knipoog naar de hoekige vorm van deze prachtige rammelaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BIEcuddles - simpel, maar wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Of net andersom CuddleBIE of CuddleBIES. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...