Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

dinsdag 6 maart 2018

Rammelaar slakje

Is het al voorjaar?
Soms heb je echt behoefte aan een zonnetje en aan haken met lekker zoete kleurtjes. Zo haakte ik dit slakje en zette hem op een houten ring als rammelaar.


Ik gebruikte het gratis patroon van Stip & Haak.

Weer mijn favoriete garen Phildar Phil Coton 3 de kleuren van het slakje weet ik zo niet meer maar de ring is de kleur 3 pomme. Heerlijk kleurtje die hem echt afmaakt.


Dit slakje is het koop via BieKado op Etsy (klik)
En zo is mijn webshop weer mooi aangevuld met allemaal leuke rammelaars, welke vind jij het leukste?

2 opmerkingen:

 1. Ik vind slakjes wel schattig en zeker deze! Die in de tuin vind ik niet zo leuk ;-). De onderste foto vind ik ook prachtig, dat konijntje met het wit met gekleurde spikkeltjes is zeker ook een favoriet voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha eigenlijk net als de vos, zo schattig maar niet in je tuin. Ik woon in een dorp waarbij sommige grote tuinen hebben waar er vorig jaar echt een vos rondliep.

   Het konijntje is idd. zo leuk en in maar ook een moeilijk printje om mooi op de foto te zetten.

   Verwijderen

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...