Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

dinsdag 9 mei 2017

Tapestry crouchet

Naast haken heb ik nog een hobby en dat is Pinterest en daar dan op zoek gaan naar leuke ideeën en patronen om te haken.
 
Zo kom ik ook de mooiste voorbeelden van tassen tegen in een voor mij nieuwe techniek; Tapestry.. Ook veel gebruikt voor het haken van een Mochilla bag
Ik vind dit echt super mooi heb me meteen aangemeld bij een Facebook groep Mochila/bag/tas/Pixel/Tapestry daar komen echt de leukste ideeën voorbij.
 
 
Maar om me meteen op een tas te storten zag ik niet zo zitten, dus begon ik met een klein portemonneetje om te proberen. Hier heb ik het patroon van een kat voor gebruikt en 2 kleuren die ik nog had liggen. 
 
Meer het patroontje en info vind je in de blog van threadyarknot
 
Helaas geen foto van het eindresultaat, want al ging deze 'nieuwe' techniek mij goed af ik was niet zo tevreden over de kleurencombi en het patroontje waardoor ik na het maken van deze foto's alles heb uitgehaald.
De foto's staan al een tijdje op mijn computer, er moest nog een berichtje bij getypt worden. Ik ben nogsteeds lid van de facebookgroep maar heb nog geen idee wanneer ik mijn eerste Mochilla bag ga haken. Het staat nogsteeds op mijn 'to hook' lijstje maar daar staan nog zoveel ander dingen op. Ook ben ik er nog niet over uit welk patroon en kleuren ik dan wil gaan gebruikten.
 


3 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook een heel mooie techniek, maar soms redelijk moeilijk om de vorm en de kleuren goed te krijgen. Ook haak ik meestal veel te strak.. Succes er mee nog, want het zag er best geslaagd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik haak ook best strak en vind de techniek ook niet tegen vallen, alleen de kleuren en het patroon wel vandaar dat ik het heb uitgehaald.
  Zoals ik schrijf ik wil nog zoveel dingen haken en een tas is best veel werk vandaar dat ik die steeds uit stel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de kleuren tegenvielen want het ziet er wel erg mooi uit hoor.
  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...