Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

vrijdag 24 november 2017

Happy Black (and white)- Friday

Welke deals ga jij scoren?
Het fenomeen black Friday lijkt nu echt overgewaaid uit uit Amerika (zal de harde wind van gisteren daar ook mee te maken hebben?). Vorig jaar waren het maar een paar grote bedrijven die reclame maakte maar nu lijkt het of half NL meedoet. En ik zal bekennen dat wij ook gewacht hebben met de aanschaf van Sinterklaas cadeautjes tot vandaag in de hoop een voordeeltje te scoren.

Begin deze week had ik echt nog genoeg katoen in huis om voorlopig vooruit te kunnen. Ik miste wel wat kleurtjes maar met een beetje creativiteit kan je ook voor de andere kleur gaan zoals het in de natuur voorkomt.

Maar... Dan krijg je de nieuwsbrieven van de Online wolwinkels en ga ik toch twijfelen. Bij Caro's atelier vandaag geen verzend kosten en morgen korting op phildar phil coton 3 (met de code uit de nieuwsbrief)... en dat is nu net mijn nieuw favoriete garen, deze pagina moet ik dus nog even aanpassen.

Ik heb nog niet besteld maar het is nog vroeg.. Wie weet zwicht ik nog.
Ga je zelf shoppen bij Caro dan zal het lief zijn als je deze link (klik) gebruikt. Kost je niets maar dan krijg ik extra punten in het spaarprogramma.


Happy Black (and white)- Friday
Voor jullie als lezers ook een mooie aanbieding. Koop je dit weekend het haakpatroon van de zebra dan krijg je een ander patroon cadeau. Bij aankoop even laten weten welk patroon je wil hebben dan ontvang je deze uiterlijk a.s. Maandag per mail.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...