Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

maandag 2 april 2018

CuBies * Orginele dieren rammelaars * ontwerp BieKado

En ik noem ze Cubies!!!!!!!!!!!

Wat een leuke reacties heb ik gekregen op de vraag hoe ik mijn rammelaars zal gaan noemen. Onder mijn eerdere berichtje maar ook via Facebook.

Allemaal bedankt voor het meedenken! Als dank krijgen jullie in de maanden April en Mei 20% korting op de haakpatronen van de CuBies en ook op de CuBies rammelaars met de kortingscode: CUBIE  bij BieKado op Etsy (klink)

Deze code kun je ook gebruiken voor de aankoop van een CuBie haakpakket (klik) Je krijgt dan het geprinte patroon naar keuze samen met een rammelschijfje en een piepertje. Ik heb ervoor gekozen om geen garen aan het pakketje toe te voegen omdat iedereen zijn eigen vaste merk garen heeft. 
Heb je liever incl. garen neem dan contact met mij op via Etsy dan ga ik dit eventueel aan de shop toevoegen.


En waarom dan CuBies omdat hier het woord Cube in zit kubus om zijn Engels wat ik erg goed vind passen bij de vierkante vorm van de rammelaars. En natuurlijk zit er BIE in van mijn shopnaam BieKado

Andere leuke idee├źn die ik in de toekomst misschien nog eens ga gebruiken zijn
Bie-zoo is ook...bisou=kusje in frans!
LaBieLos
Biekarummies

En hebben jullie laatste toevoeging al gespot? De lama.. deze 2 op de foto zijn al te koop via BieKado op Etsy daar vind je binnenkort ook het patroon. Maar je ziet ze ook weer op deze blog verschijnen. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...