Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

donderdag 18 januari 2018

Dino ^ gemêleerd garen Grundl

Ik heb veel gehaakt met het garen van boekenvoordeel maar ik ben al een tijdje overgestapt aangezien ik niet alle kleuren even fijn vind van kwaliteit en ook hebben ze maar een beperkt aantal kleuren.Toch liep ik laatst binnen en zag dat ook de boekenvoordeel is overgestapt van merk garen, ik heb me niet kunnen beheersten en toch een paar bolletjes gekocht omdat er nu ook mooi gemêleerd garen in het assortiment zit.

Met de Grundl Cotton Quick print kleur 205 en naald 3mm haakte ik nog een dino, dit keer wilde ik de stekels laten doorlopen over zijn rug naar zijn hoofd maar ik vond eigenlijk vind ik hem zo al leuk en de stekels niet meer nodig. 


Wat vinden jullie is hij zo af of heeft hij echt nog stekels nodig en welke kleur zal ik dan kiezen?

Wil je de dino zelf haken het patroon koop je bij BieKado (klik)
Ook de losse dino's zijn te koop bij BieKado

Blogberichtje van blauwe dino

2 opmerkingen:

  1. Leuk met die kleurtjes! Nee, de stekels hoeven niet echt, maar hij mag nog wel een leuk, duidelijk snoetje krijgen misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi nun je het zegt ziebikndat ik die helemaal vergeten ben..

      Verwijderen

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...