Doorgaan naar hoofdcontent

WIP ^ Work in Progres ^ to hook

Voor sommige heel herkenbaar en voor andere juist niet, maar aan hoeveel projecten werk je tegelijkertijd?
Deze vraag met onderstaande foto's heb ik ook weleens op een facebookgroep gesteld en vind het dan ook erg leuk om de reacties te lezen. 

Ik heb eigenlijk ook altijd wel  minimaal 3 projecten liggen en soms veel meer. En dan zijn sommige voor 90% af maar dat laatste deel blijf ik dan maar uitstellen. Vooral het in elkaar zetten kan bij mij erg lang duren. Daarna komt nog het op de foto zetten en dan ooknog een berichtje erbij tikken, soms ben je zo een paar maanden verder.

Soms maak ik tussendoor nog een foto van de lopende projecten (meetstal ook iets wat ik mezelf voorneem maar dan alsnog niet doe) en deze wil ik nu graag met jullie delen. Het zijn wat oude foto's

Bovenstaande projecten zijn allemaal al afgewerkt zie; 

In het zwart was ik nog iets aan het proberen met letters maar die heb ik later weer uitgehaald.

Wederom de Wagenspanner Vlinders, hier komt toch veel inelkaarzetten bij kijken dus blijft dit langer liggen.
Wel met een kleine uitbreiding in de vlinder famillie met de Vlinder knuffel
En nog een tunisch gehaakt vest, deze is al een tijdje af maar hier moet ik nog een mooie foto van maken en een berichtje bij typen.

Nog een verzameling;
Hier zie je;
en
een beertjes rammelaar, een bijen knuffeltje als vriendje voor het vlindertje, een klein vlindertje (eigen patroon wat ik nog moet uitwerken) en iets oranjes en iets groens wat ik waarschijnlijk weer heb uitgehaald.

Want momenteel is ijn WIP (work in progres) mandje ver leeg, misschien komt het door de hormomen wie zal het zeggen aangezien ik begin deze week uitgerend ben van mijn 2e kindje, je leest het goed begin deze week dus ik ben al 'over tijd'.  Zie ook dit berichtje

Toch vind ik het nog steeds heerlijk ontspannend om te haken en het is ook iets waar je rustig bij kan zitten, ideaal in mijn situatie en zeker met dit warme weer moet je niet te veel doen. Maar eerst iets afwerken voordat ik aan een nieuw project ga beginnen anders blijft er te veel liggen. Geen idee of ik komende tijd nog veel ga haken ik zal mijn handen eerder vol hebben aan 2 kinderen en kraamvisite.

Ik heb nog een paar berichtjes klaar staan om te publiceren en ooknog een aantal foto's die ik van een berichtje kan voorzien. Echter wil ik me nergens aan binden dus het kan ook zijn dat jullie mij een tijdje moeten missen. Ik zie wel hoe het loopt.. tot ziens!!


Ook mijn Facebookshop BieKado gaat op een laag pitje, maar ik heb nog wat gehaakte cadeau's klaar liggen die ik in overleg kan versturen.Reacties

Populaire berichten van deze blog

Wagenspanner vlinders ^I^

Voor mijn kleine nichtje heb ik een wagenspanner gehaakt met vlinders, ze is afgelopen zomer geboren.
De ouders zijn niet zo fan van roze, toch wilde ik het een beetje meisjesachtig houden en heb er daarom voor gekozen de lijfjes van de vlinders met lila te haken. En dit in combinatie met de stoere kleuren voor de vleugels.

Patroon vlinder
Om de wagenspanner af te maken heb ik er 2 Hartjes bij gehaakt krijgt hij precies de juiste lengte, en de blauwe hartjes kleuren mooi bij de wagen.


Op verschillende site's worden mooie houten clips voor wagenspanners aangeboden, deze heb ik besteld maar ik snap zelf toch niet echt hoe je die dan vast moet klippen. De ringen uit een speelsetje die ik al heb passen wel makkelijk. 
Toen liep ik bij de action tegen een setje mooie doorzichtige ringen aan. Deze kosten bijna niets het zijn namelijk ringen om en douchegordijn mee vast te maken. Ze werken perfect als ringen voor een wagenspanner.
Ik zal ze zelf niet als kinderspeelgoed gebruiken maar je moet …

Vlinder ^I^ knuffel haken

Dit keer heb ik een vlinder knuffel gehaakt.
De wagenspanner met vlinders was al erg leuk en daar wilde ik nu ook een knuffel bij haken. Maar dan moet je nog een patroon vinden, daar zijn er niet veel van en dan de meeste koop patronen. Maar toch is het mij gelukt, hiervoor heb ik 2 patronen gecombineerd.

Voor het lijf gebruikte ik dit Patroon de kol heb ik niet gehaakt, in plaats daarvan heb ik de nek iets verder doorgehaakt.

Voor de vleugels en de antennes op het mutsje gebruikte ik dit Patroon
Voor de bovenkant van de vleugels heb ik eerst een aantal rijen met geel gehaakt. De stipjes heb ik er later op genaaid.
Wagenspanner vlinders

Geen zin om te haken, de knuffel en wagenspanners zijn nu ook te koop
via de Facebookshop BieKado

Olifant knuffel

Met het gratis patroon van All about Ami heb ik dit schattige olifantje gehaakt.

Het is even puzzelen met hoe je de pootjes onder het lijfje krijgt maar dit is on de omschrijving duidelijk uitgelegd. Zelf vind ik het altijd erg mooi het lijfje doorloopt i.p.v. dat je de pootjes er later aan naait.
Dat naaien is ook niet mijn favoriete klusje, ik vind het altijd spannend of alles nog klopt en de oren ed. op dezelfde hoogte zitten. Vaak wordt het een aantal keren proberen, het hoeft niet perfect te zijn want het is handwerk en in de natuur is ook niet alles perfect maar hier moet op het eerste gezicht wel kloppen.

Maar hij is af en ik ben erg blij met het resultaat!

Geen zin om te haken, de knuffel is nu ook te koop via de Facebookshop BieKado