Welkom

Welkom op mijn blog, hier deel ik alles wat ik heb gehaakt met de (gratis) patronen of een link naar de patronen. Dit zijn oa. Knuffels, wagenspanner, speelgoed, cadeaus voor volwassenen en nog veel meer.

Geen zin/tijd/ervaring om zelf aan de slag te gaan? Mijn creatie's zijn ook te koop via BieKado bij Etsy

vrijdag 1 december 2017

Mijlpalen en druk druk

Het is al een tijdje wat rustiger op mijn blog, niet met haken gelukkig.
Dit komt deels omdat ik nu mij haakwerk verkoop via Etsy en ook de haakpatronen waarbij ik dan ook druk ben met het ontwerpen en uitwerken van nieuwe patronen (er zit nog zoveel in mijn hoofd)

Ik bedacht mij laatst dat het alweer bijna een jaar gelede is dat ik mijn blog startte en kwam er toen achter dat ik die mijlpaal al een paar maanden geleden bereikt heb. Ook heb ik deze week de 50.000 vieuws gehaald, geen idee of het iets voorstelt maar ik vind het erg veel.
En heb ik inmiddels al 15 artikelen via etsy verkocht, dit valt niet tegen. Ik verkoop nier om er geld mee te verdienen en een baan aan over te houden maar om nieuw garen en patroontjes te kunnen kopen.

Nog een foto uit de oude doos.. vorig jaar haakte ik voor de stichting early bird fotografie mee aan de kerstsokjes actie. Het was de bedoeling om aan elke couveuse in NL een kerstsokje te hangen en dat is zeker gelukt er zijn er zelfs zoveel gehaakt dat ze er genoeg hadden om het dit jaar weer te kunnen regelen.

En dan nog de belangrijkste mijlpaal afgelopen maand, de kleine man is alweer 2 jaar geworden! Wat gaat de tijd toch snel zeker met zij kleine broertje erbij die alweer bijna een half jaar is.
Dit is ook de reden dat ik minder tijd heb voor mijn blog want ik kan geen computer, tablet of telefoon aanraken of meneer wil ook en dit vind ik niet zo'n goed plan aangezien hij waarschijnlijk nog zo lang met deze apparaten moet werken tot zijn 70e of zat zal het dan zijn.
We gaan liever schilderen en na een productieve middag had ik zoveel kunstwerken dat ik er vlaggetjes van knipte als cadeau voor een verjaardag i.p.v. een kaartje.

Er staan inmiddels weer een paar berichtjes klaar dus jullie hoeven mij niet te missen, ze komen een voor een binnenkort online.... fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee van die vlaggetjes :-) En gelijk heb je, ze zullen nog lang naar een scherm moeten staren... Proficiat met je blogverjaardag en met je 2-jarige zoontje! Doe zo verder zou ik zeggen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je.. Ik vind het nog heerlijk om te haken en om met trots mijn creaties hier te laten zien.. Dus ik ga zo verder

      Verwijderen

Cactus rammelaar

Ik heb al zoveel cactussen gehaakt met mijn haakpatroon en opeens kreeg ik een idee voor ene nieuw soort rammelaar is hij niet super leuk? ...